sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonlopun lätinää

Perjantai alotettiin viemällä Nata mummilaan yökylään, koska "sisko"ni meni kans sinne. Sitten avoimen pk:hon, jonka jälkeen E tuli hakemaan jo pojat oven edestä kyytiin. Mä kävelin rattaiden kanssa kotia. Vaihdoin Mirolle rattaat kaukaloon ja lähdettiin Lanttilaan. Lanttilaan tuli pikkusiskoni miehensä kanssa myös. Laitoin pöydän siistiksi ja kierrettiin taas ympäri.
E jätti sit mut ja Miron tienlaitaan, kun menin sen jälkeen mutsilla viel käymää, kun isosiskoni oli kylässä myös. Se pallomasu <3 ai että se on ihana. No oltiin kylässä pari tuntii. Sitten sattui Natalle haaveri, tippui rahilta pää edellä alas ja vain äiti kelpasi, näin ollen halusikin kotia ja vaihdettiin, että Eetu meni yökylään.
Tultiin kotia ja Jimi lähti mummolaan yökylään ja kotona oli vain Nata ja Miro.
E lähti käymään parilla, kunnes niiden pöytään astui joku random tyyppi ja tarjos näille kaikille kolmelle ilmasiks koko illan. No mä kattelin tallennukselta salkkareita ja sain vihdoin nuken kantokopan valmiiksi.

Paapon ohjeella tehty nuken koppa
Sitten koitti lauantai. Itsellä takana vain 3,5h yöunia. Vieressä makaa krapulainen mies. Kiukuttaa, turhauttaa, ärsyttää. Nousen ylös. Aamupalat lapsille, vaatteet päälle ja kinuumaan rahat lapsimessuille. Aikani naamaani näytin ja olin kuin mikäkin 13v teinikauhukakara, kun vihdoin antoi rahaa. Lähdin Eetun, Natan ja Miron kanssa. Ensimmäisenä pet expo. Siellä oli aivan ihanat mopsit ekana vastassa <3. Sitten tuli vastaan herppiosasto, jatkettiin vielä matkaa ja koiria tuli lisää vastaan ja sitten tuli kissat (Mooses ja Hiivatti, jo montamonta muuta kisua). Sitten tuli pupuset (Nupun ja Tintinkin kopioita näkyi), matkaa jatkettiin ja sitten tuli marsuja ja gerbiilejä vastaan ja lisää pari pupua, rottia ja vielä pupuja.
Sitten outlet expo, no sen katoin sivusilmällä, kun ohi käveltiin.
Sitten ne lapsimessut, siinä kohtaa jo Miro huus kurkku suorana ja pää punasena. Banskut sai muksut, mutta ei se Mirolle kelvannut, vaan edelleen huutoa, sitten tuli keinukaruselli vastaan, Eetu siihen halusi ja pääsi ja siinä kohtaa mä kävin lattialle istuu ja imetin Miroa, imetin jopa kun karuselli loppui ja lähdettiin etsimään paikkaa, jossa voisin rauhassa imettää. Valio-Onni piste tuli vastaan, siitä Mirolle jugurtti-välipala naamariin, se auttoi kans lisää hiljentämään poikaa, kunnes nurkan takaa löytyi vaipanvaihto-/imetyspiste. Ensin imetin Miron, sitten vaihdon kummankin vaipan ja kierrettiin loppu tyytyväisinä.
Jatkettiin matkaa model expoo, jumahdettiin kattoo metroja ja junia ja kun oltiin niitä aikamme kateltu, nii kiireellä loppu halli ympäri ja liki juosten ulos. Tuli kiire lähteä kotia, kun saunaan piti keretä, no E ei uskonut, että oltais saunaan keretty, niin ei sitten pakannut meidän saunakamoja kasaan ja näin ollen vain Eetu lähti saunaan isänsä kanssa.
Kun vihdoin saatiin muksut sänkyy, alotin tekee Angry birdsiä, joka on vieläkin todella alussa, kun katottiin Hasselhoff show & v#### puhelinmyyjät, niin en jaksanu keskitty virkkaamiseen. Ja sitten mekin jo käytiin nuQQ.
Koitti sunnuntaiaamu. Aamupalat, vaatteet päälle ja kirpparille. Saldo on jo yli 200e. Viidet kengät, neulepaita, liivit ja paljonpaljon vauvanvaatetta mennyt kaupaksi. Kaikkia en ess saanut vietyä myyntiin, kun pöydän tila rajallinen ja nyt kun mahtuisi, niin huomenna pöydän tyhjennys.
Kirpparin jälkeen E kävi kaupassa ja sitten toin ostokset sisälle ja ajeltiin ympärinsä, kun Jimi ja Nata nukahti autoon. Ja kun nälkä yllätti, niin käytiin mäkkärin drive iniltä hakee mulle ja E:lle tuplajuustot, E:lle lisäksi pirtelö ja Natalle nugetit, kun oltiin syöty ajettiin parkkiin ja herätettiin Jimi.
Tässähän tää sitte on menny loppu päivä kotona ollessa.
Ja nyt tartteis jostain lottovoiton, naapurissa olis neliö myynnissä (KALUSTETTUNA!) Mä haluun sen, niin sen haluaa appivanhemmatkin ja kysyivätkin hinta-arvioo niiden asunnosta ja jäivät vähän kahden vaille, et haluaako siinä mielessä, kun kumminki haluvat pitää omat kalusteet, mutta kun ei heillä mitkään huonot kalusteet ole. No mä ostaisin heti jos olis vaan varaa, äippärahalla, kun ei lainaa edes saa, niin yhden hengen palkalla ei sellasia lainoja saa, et voisi muuttaa noin hintavaan asuntoon. Tai sitten mä pistän äityleihin kolehdin pystyyn, kun jokainen äityli maksais mulle 9e, nii mä voisin ostaa sen asunnon. Se tosiaan vaatis jokaiselta sen summan :D.
Mutta nyt mä lähden laittaa lapsia nukkuu ja jatkan virkkaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti