keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lanttilaa ja Lanttilaa

Käytii eilen Lanttilassa ja sinne meni viimisetkin hilut 2e, kun ostin Novitan lehtiä. Tänää käytii taas (ylläriylläri) Lanttilassa ja kysyin E:ltä olisko sillä 1,5e, et olisin saanut loputkin Novitan lehdet. No ei kuulemma ollut, mutta kun kierreltiin niitä välejä, niin osuipa kohdalle pokerisalkku, käyttämätön. Se lähti mukaan, mutta ne lehdet jäi sinne. Damit! Jospa ne lehdet olisi vielä huomenna siellä ja jostain repisin sen 1,5e, että mä ne lehdet saisin. Onhan ne lehdet JO :D 5-9 vuotta vanhoja, mutta ne ohjeet vaan on niin parhaita.
No onhan tässä melkein päivässäkin tullut 10e lisää myyntiä. Sovittiin kuitenkin, et tyhjennetään pöytä maanantaina ja myydään loput itsemyyntikirpparilla, pöytä kuitenki maksaa sen 20-45e, riippuu mistä ja milloin, mutta helpompaa ne on myydä itse kuin itsepalvelukirpparilla. Nytkin luultii, et oli miestenvaatetta mennyt kaupaksi, mutta ne olikin käynyt seikkailulla, pöytään ne palautui. Joko porukka on vaan nirsoa tai sitten ei vaan ole niin suurta tarvetta M-koon miestenvaatteille ja 44-80cm vauvanvaatteille (pääsääntösesti vielä tyttöjen vaatteille). Meillä vaan loppuu pöydästä tila, joten sinne ei nyt pariin päivään ainakaan voi viedä mitään, mut olis kiva saada jo kotona olkkari kuosiin, no pikku hiljaa.
Hmm... jotain mun piti viel lisätä, mut tadaa, muisti pätkii taas sen verran pahasti etten mä enää muista mitä mun piti kirjottaa. Taidanpa siis vaihtaa tämän läppärin tuohon virkkuukoukkuun hetkeksi :).
See you <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti