torstai 27. joulukuuta 2018

Joulun jälkeen on arki

Me kotiuduttiin 21.12., ja en sit saanu mitään kirjotettua, mut nyt ajattelin, et voisin kertoa, et kuinka lähes viikko sujunut vauvan kanssa.

22.-24.12. tuli juteltuu maailman ihanimman ihmisen kaa yhteensä 14tuntii ja 8minsaa 😍❤. Jossei voi olla saman katon alla, nii onneks on mahdollista sit höpöttää puhelimes ❤. Kieltämättä oli kyl ihan erilainen joulu, kun mitä suunnitteli, mut ihan kiva tän kerran tää oli. Ens vuonna, jospa oltais taas koko porukka saman katon alla aattona ❤.

Aatonaattona multa poistettiin tikit ja katottii poitsun paino, oli lähteny laskuun, joten tuli määräys, et max 3h välein syötöt ja poitsu teki työtä käskettyä ja nyt pisin unipätkä on se 3h. Eikä ees tarvi ite heräättää, kun herää itse pyytää sapuskaa.

Joulupäivä meni sohvan nurkassa, niin kuin tapaninpäiväkin ja sain itelleni lähes villasukat valmiiksi, jospa ne ois tänää jo valmiit, ku ne on neon-keltaset ja kiire saada ne jalkaan 😍.

Tänää pojat kävi moikkaa pikkuveikkaa ekaa kertaa ja sai samalla joululahjat. Uno vei peleistä voiton ja eipä pojat malttanu mun kaa pelata, kun pikkuveikka oli kivempi, ku mun peliseura 😂. Saivat siis lisäksi Fortnite monopolyn ja Suomen hauskin huutokauppapelin.

Mä taas kirjottelee, kun meijän päivissä tapahtuu muutaki, syödää, nukutaan ja kakataan. Eli varmaa viimeistään maanantaina, ku poitsun saa viedä vaunuilee 😊.

P.s. tänää ois tullu täyteen rv 39+0. Niin ne viikot vierii ❤.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti