perjantai 19. syyskuuta 2014

Lätinää ja pölinää

No keskiviikkona en niitä tuplia sitten saanutkaan ja sovittiin kaupat torstaiksi no ei sopinut, että olisi tuonut ne Emmaljungat, joten tarjosi lainaan kolmepyöräsiä, ja sovin äitin kanssa, et on näiden pienten kanssa, et saan noudettuu tuplat, no lähin kuitenki "Minin" kanssa ja kun olin jo Länsimäessä, niin soitti ettei onnistu tuominen keskustaa, no Itiksestä kävin noutaa haalarin "Minille" talveks. Soitti viel, et jos tuo illalla meille, kun töihin ajaa, no ei taaskaan onnistunut.
Tänää aamulla sen piti sitte tuoda meille ne kolmepyöräset tuplat, mutta mehän nukuttiin kaikki kolme niin sikeästi (aamuherätyksen 6.30 jälkeen) ja noustii vasta 10 jälkeen, niin tää oli jo tupliensa kanssa lähteny himaa. Onneksi en ollut perunut kauppoja toisen myyjän kanssa ja sain noudettuu häneltä tuplat :).
No nyt on tuplat, saumurissa langat ja pari kangaspalaa lisää. Sitä ompelukoneen palautumista vielä odotellessa. On siis lainassa "Minin" kummisedällä (pikemminkin sen äidillä, mut tää asuu äidillään). Mä ku tarvisin myös sitä ompelukonetta nytten. Ja se ei edes vaivautunu vastaa E:n puheluihin eikä viesteihin.
Mä meinaan nukahtaa läppäri sylissä, joten palailen pian, see you <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti