perjantai 7. helmikuuta 2014

Sitä, tätä ja ripaus tuota.

Kävin eilen neuloo harppujen kaa Fasulla pitkäst aikaa, olihan se kivaa ja rentouttavaa ajanvietettä :). Kerroin heillekin vauvauutiset, toivottavasti pääsisin joka kerta mukaan, sais muutki seuraa masun kasvua :).
Tänää sit aamupäivästä tuli tytön kummitäti käymää kylässä ja oltii ulkona ottamas kuvia rinpsessasta <3. 
Muru keinui <3. Sit oli pakko tulla sisälle, kun mulla alko sukat kastuu ja varpaat olee jäässä. Kun kummitustäti lähti, tuli kylään pikkusiskoni :). Ja kun E kotiutui kauppareissulta jäi muksut kotia ja lähdin siskon kaa fiilistelee <3. 
Oi niitä aikoja, oi niitä aikoja, ne mä niin elää tahtoisin uudestaan... 14vuotta sitte näiltä pihoilta muutettiin pois, silloin vielä kaikki oli isoa ja avaraa, nyt ne oli pieniä alueita missä me leikittiin. Lapset leikki pihalla ja kysy meiltä "ketä te ootte?" :).

Ja näin lopuks rustaan valitusta perään, kun ottaa päähän toisten idioottimaisuus. Ihan ku mä hakisin huomioo, jos purkaan ärsytystäni, niin tekee moni muukin, eikä niitä haukuta huomiohuoriksi! Toisekseen, mitä sitte, jos adiat muuttuu, ne voi muuttua suuntaa tai toiseen nopeastikin. Esim, ei meille pitäny vauvaa tulla vaan mun piti pistää yritys pystyy jne.. No ei menny, ku stömssössä ja suunnitelmat uusiks :). Vauvan tulo ei ole parisuhteen laastari eikä se tuo rikkautta (rahallisesti). Vauva tuo kuitenki paljon rakkautta tähän perheeseen, meijän Toukka <3.
Eniten vituttaa se, et jos kirjotat pieneen ryhmään jotain, niin ei sen kuulu lentää yli 12000 äitylin silmille mitenkää päin toisen saattelemana ja kun purkaa asiaa, haukutaan pystyyn ja todetaan "mitäs kerroit?" No onneks nää juorukellot lens pihalle ryhmistä ja toivon mukaa edes joku oppi, et asiat jotka ei liity suhun, ole hiljaa, ei niitä tarvitse vaikka tietäisit juoruta toisiin ryhmiin. Ja yritetään väkisin piikitellä "kuka on isä?" -itse joulupukki, ei ku hetkinen, emmä muista :D. Voi luoja. Ei voi ku nauraa toisten tyhmyydelle. Ja jos mä suutuspäissäni oon Eetä haukkunu, niin moni muukin niitä rakkaitaan haukkunu, joten musta on typerintä heti heittäytyä asenteelle "voi vauva, kun siitä tulee laastari." Juu, ei tuu. Ei kellään oo sellast parisuhdetta olemassakaan milläänlailla etteikö joskus ärsyttäisi joku siinä toisessa. Ihan vaikka se, et aamulla noussu väärällä jalalla nii päähän ottaa se toinen aikuinen. No tärkeintä on, et mä tiiän mikä on tän perheen juttu :). Nyt ku saanu purkaa taas ärsytystä voi olla taas iloinen kaikesta mitä jo on <3 my family <3. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti