maanantai 17. helmikuuta 2014

Loppuviikon lätinää

Torstaina olin ompelemassa ja että mua ottaa päähän, en raahannu mukana eväitä. Ja verensokerit laski "pikkasen", kun saumurilla hammasta purren ompelin saumoja, kun loppujen lopuksi olkasaumaa jäi jäljelle sentti, oho :D. No, Natan haalarista tuli opettelukappale kirjaimellisesti. Ens viikolla muistan kyl ottaa eväät mukaa ja toivon, et saisin haalarin vihdoin valmiiks.

Perjantaina oltiin hepossa ja siel oli mauste-esittelijä, sainpa hillittyä itteeni, enkä tilannu mitään :). Ja oli muuten kiva perjantai, kun oli lapsille disco ja nyyttärimeininkii :).

Lauantaina sitten käytii Kalasatamas, treffattiin äitikaveri ja hänen tyttöö.
Tirpoilla ikäeroa yli 1,5kk :). Meidän vanhempi on minimpi :). Näistä kummastakin tulee isosisko <3. Ikäeroa heillekin tulee yli 1kk :). Saapi nähdä kumpi on isompi ja mitä ne haikarat meille tuo :). No tuosta jatkettiin yhdessä matkaa Kamppii :). Mentii lastenhoitohuoneeseen leikkii ja tenavat sai temmeltää väsymykseen saakka :).

Sunnuntaina sitte käytii vauvauinnissa :). Mä olin pitkästä aikaa yksin altaas Natan kans, viimeks ollu 29.9. yksin Natan kans altaas. Nyt sit oltiin lähes koko opetustunti lastenaltaas treenaamassa istumista vedessä, veteen puhaltamista, seisomista kaiteen varassa ja poimimaan leluja veden pohjasta. Nii ja kävelyä kans :).
Vesipeto <3.

Tänää väsymys ollu niin suurta ettei siitä saa mitään kerrottua. Palaan taas pian :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti