tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kuukausipäivä

Aamu aloitettiin sillä, et haettii karkulainen takas pihalle ja laitettiin hihnan päähän. Kymmenet kerrat muistutettiin, et ovi on pidettävä kiinni, kun Roki on sisällä. Sitten kuuluu, kun ovi käy ja hetkeä myöhemmin "ROKI JUOKSEE NAAPURIPIHALLA", nii että mitä tekee? No siihen jäi Miro hölmönä aulaan kattoo, ku äiti jätti sen vaippasilleen ja painu pihalle. Juoksin Rokin läheisyyteen ja huhuilin ja viheltelin ja kutsuin luokse ja pyysin vierelle, mutta joka kerta, kun oli tulossa mua kohti, niin joko Eetu tai Jimi lähti juoksee ja huutaa kohti, niin totta kai Roki juoksi kauemmas. Sitten tehtii hämäysliike, mä lähinki juoksee remmin kanssa toiseen suuntaan ja huikkasin heipat, nii kyllä Roki ohi juoksi ja kiltisti pihalle ja kävi istumaan, et laitoin sen kiinni. Se on nyt joka päivä karannu, kun lapset unohtaa ulko-oven laittaa kiinni. Onneksi tässä asuu näitä rauhallisia vanhempia ihmisiä, niin ne vaan huikkaa, jos koira erehtyy heidän pihalle ja täällä ei juuri edes autoja liiku. Se vaan, et miten tuo reagoi, jos näkee kissan vapaana, juokseeko ottaa kiinni vai miten reagoi? Ei viitti edes kokeilla reaktioo.
No sitten saatiin hoidettua aamutoimet ja muksut pihalle hetkeks (5min), jonka jälkeen vartin tuli vettä vaakasuorassa ja vesisade loppui kuin seinää. Taas nakkasin pojat ulos. Kerkes olla about puol tuntii, kun tuli märisee, ku taas tulee vettä. No taas lakkas vesisade, nii muksut oli pihalla toista tuntia, sit koittikin päikkäriaika Mirolle ja hetken päästä Natalle. Taas alkoi sataa vettä ja siinä kohtaa jo yritin saada Netflixistä leffaa (onneks huomenna saan nopeemman netin, tai nythän se tässä yön aikana vaihtuu (Y)), jospa huomenna olis helpompi netflixistä kattoo leffoja, kun availis sivutkin oikein. Pojat ei jaksanu keskittyy leffoihin ja vinku, et haluis pihalle. Pääs ne viel kerran puoleks tunniks ulos ja sen jälkeen, kun tuli vesisade, nii en enää päästäny ja siitä poikien riemu ratkes. Tappelua, kiukuttelua, huutoa, raivoa, kaikkea mahollista ja paska äiti (Y). No iltapalan kattasin 19.00 kaikille muille paitsi Mirolle. Ja kaikki muut paitsi Miro oli sängyssä jo 19.30. Miro oli syöny 20.00 ja vaipanvaihdon ja yökkärin laiton jälkeen vein Miron vihdoin nukkumaan.
Mirokin oppi näin tasan 10kk iässä nousemaan seisomaan tukea vasten itse. Nyt se tuki oli sängyn laita.
Niin ja haettii me Roki toisenki kerran tänää karkumatkalta, kun oltiin juuri käymässä syömään, niin Nata tuli sanomaan "Roki meni ulos, kun se halus." Ööö... kiva.
Ja kun vihdoin olin saanu oman pienen hetken itelleni aloin kyselemään lainaan kantovälinettä Mirolle ja huomenna käydään noutamassa :). Hyvä yhteensattuma ja onneksi on tää some joka pystyy auttamaan :). Jospa pystyis sitten enempi liikkumaan ja jos tuo sääkin sallisi kylillä käymään ja puistossa jne...
Ja saunan ja makkaroiden jälkeen (kyllä, joka päivä ollaan saunottu ja syöty kiuasmakkaraa iltapalaksi <3) katottiin J:n ja E:n kanssa (ja Jimi kurkki), Painajainen merellä 2. Eikä se enää ollu niin kauhistuttava kuin eka. Aloin miettii sit, et koskas Aino, Otto ja Sampo oli salkkareis, tai siis minä vuonna ne tuli ruutuun? Jotai -07 se vissii tais olla, en mee ihan takuuseen. No leffan jälkeen J lähti kotiinsa ja me tultiin läppäreillemme. Ja koht on pakko käydä nukkuu, kun on oltava autossa jo kympiltä :).
Nyt voi jo hyvin vertailla, kuinka tulee liikuttua täällä päin; la 5288 (3,79km), su 2889 (2,05km), ma 6113 - jotain 600 (4,40km - pyykinlevitys xD), ti 5227 (3,74km).
Nyt lyö tyhjää, joten palailen taas huomenna. See you <3
P.s. nyt niitä postausehdotuksia kehiin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti