tiistai 16. elokuuta 2016

Esikoinen koululainen, toinen esikoulussa ja kuopus päivänsankari

Pahoittelen nyt tuhannesti tätä hiljaisuutta. Parannan nyt kyllä tapani!
Herätän tämän blogin henkiin taas jälleen kerran.

Tämä kesä on ollut ilon ja surun vuoristorata.
10.7.-16 meidän koiravanhus ei enää jaksanut, sen kunto romahti viikossa ja koitti päivä pästää rakas sateenkaarisilloille kirmaa vapaana.
30.7.-16 juhlittiin isosiskon polttarit ja ilta olikin hauska, mutta päättyi ikävästi, riitoihin pikkusiskon kanssa.
31.7.-16 meille piti muuttaa koiranpentu, mut ei sitten ollut mahdollista vielä pentua kotiuttaa, joten uusi aika kyllä koittaa toivottavasti pian.
5.8.-16 juhlin isosiskoni häitä ja hauskaa oli, kunnes otettiin pikkusiskon kanssa uudestaa yhteen.
10.8.-16 itselleni tuli mittariin vuosi lisää.
12.8.-16 matkasin lasten kanssa pitkän matkan bussilla Helsinkiin ja sieltä vielä metrolla ja bussilla määränpäähän. Äitini teki oharit ja yövyttiin ensimmäinen yö lasten mummolassa.
13.8.-16 juhlittiin 2veetä ja 7veetä äitini luona sukulaisten ja kaverin sekä hänen pojan kanssa ❤. Ja oltiin yö äitillä.
14.8.-16 tyttö jäi viettää vielä kesälomaa isovanhempien ja tätinsä sekä serkkunsa kanssa ja mä lähdin lasten kanssa Helsinkiin ja sieltä napattiin taas pitkän matkan bussi ja bussilla päästiin kotinurkille, perheen isiä painotin olemaan ajoissa holleilla, kun bussi jätti kutostien varteen ja en uskalla lapsikatraan kanssa tuota tietä ylittää, nii E oli ajoissa Nesteen pihassa odottamassa ja kun bussi lähti pysäkiltä, automme tuli pysäkille. Kamat autoon ja kotia.
16.8.-16 täällä on virallinen 2v synttärisankari, tuo pikkutyyppi syntyi kaksi vuotta sitten, klo 7.50, tyypillä oli kokoa 2210g ja 44cm, nyt tuo tyyppi on jotain 10kg ja pituutta jotain 80cm. Neuvola-aika on 31.8., joten tarkat mitat silloin.

Myös ekaluokkalaisella alkoi tänään koulu ja hänen pikkuveljellään esikoulu.

Mä jatkan taas huomenna, kun on taas lisää kerrottavaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti