keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vauvatreffit ja muuta sälää :)

Eilen käytii pitkästä aikaa vauvatreffeillä ja Nata pääs muiden vauvojen kaa touhulemaan :). Ei se vaan enää niin vauva ole, kun vauvatanssi ei oikein enää kiinnostanu, kun olisi omille retkilleen mielummin lähteny. 
Kaverukset ja ikäeroa 4,5kk :).
Nataa kiinnosti kovin kaveruksen tutti, vaikka ei itse koskaan tuttia ole huolinut ja niitä tutteja löytyy edelleen lelukoreista, eikä ne omat siltikään kiinnosta :D.

Treffien jälkeen matkattiin kirpparille, eikä siihen mennessä mitään ollut mennyt, mutta kun rupesin juttelee pojan äidin kanssa, kävi hän tutkii poikien pieniä vaatteita ja mun saldo kiittää, pienikin osto on just nyt mulle se suuri ilo :).

No eilen ei sen kummempia :). Tänään sitten oli löhöpäivä mulla ja tytöllä siihen asti, kun piti pojat hakee tarhasta, tyttö mummilaan yöksi, ettei tarvi 7.30 olla oven takana, kun tyttökin nukkuu ilman poikien aamuhärdelliä, jopa 10 asti :). Ja käytiin koko pesueena saunassa, on se vaan niin kätevä, kun on oma sauna, kun tää talvipakkanen tuntuu ytimissä asti, nii. Pääsee saunan lämpöö rentoutuu :). Ja nyt pojat unilla 
Näissä merkeissä pojat sängyssä :D. Tosin nyt tuo karvakamu on jo pois sängystä, mut se on Eetun paras ystävä :).
Huomenna sit ensin ompelee, sitte kotona piipahtaa ja vaihtaa laukku ja sitten neulomaan :).
Palailen taas pian linjoille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti